Benegas Light op je boot

Benegas Light is zeer geschikt voor op je schip of boot.

Doordat de Benegas Light gasfles licht van gewicht is, niet roest en gemakkelijk te tillen is, is Benegas Light geliefd bij vele booteigenaren. Gasflessen op je boot zijn bovendien, bij zorgvuldig gebruik, ongevaarlijk.

Gasflessen aan boord10 gouden regels

Benegas gasfles

Gasflessen aan boord

Gas aan boord zorgt voor een hoop gemak op je schip of boot. Zo kan je er bijvoorbeeld mee verwarmen of de koelkast laten koelen. Uiteraard zijn de gasflessen van Benegas Light hier zeer geschikt voor. Omdat ze van kunststof zijn, roesten ze namelijk niet. Daarnaast zijn ze tot wel 50% lichter dan stalen gasflessen én zijn ze door de handgrepen eenvoudig aan of van boord te tillen. Ook zijn de flessen deels transparant, waardoor je kunt zien hoeveel gas er nog in de fles zit. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Veelgestelde vragen

 

De 10 gouden regels

Bij Benegas staat veiligheid altijd voorop!

Voor veilig gebruik van de Benegas Light gasflessen hebben we 10 gouden regels opgesteld voor speciaal voor gasflessen aan boord van je schip. Je vindt ze hieronder! Je kunt de 10 gouden regels eenvoudig downloaden of uitprinten. Zo heb je ze altijd bij de hand!

De 10 gouden regelsVeiligheid

noodgevallen op je schip

Noodgevallen

Het gebruik van gas is veilig, mits er zorgvuldig mee omgegaan wordt.

Het is en blijft namelijk brandbaar. Het is dus zeker niet onverstandig om de 10 gouden regels voor gasflessen aan boord goed door te nemen of zelfs mee aan boord te nemen. Daarnaast staat er in de blog over gasflessen aan boord op je schip uitgebreide informatie over gas aan boord van je schip of boot.

Het is ook handig om te zorgen dat je altijd voldoende blusmateriaal aan boord hebt. Dit zijn bijvoorbeeld brandblussers, maar ook branddekens. Een verbandtrommel is ook een must om aan boord te hebben. Het is tevens aan te raden dat er altijd ten minste één iemand aan boord een EHBO-diploma heeft.

Gasflessen aan boordNoodgevallen

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.