Terrasverwarmer op gas

Met terrasverwarmers verwarm je eenvoudig jouw tuin, veranda of terras.

Daarnaast zorgen terrasverwarmers ook voor een aangename sfeer! Terrasverwarmers op gas zijn ideaal voor het verwarmen van grote oppervlaktes. Uiteraard werken al onze terrasheaters en vuurtafels in combinatie met de Benegas Light gasflessen.

Terrasheaters Vuurtafels

Waar gebruik jij de Benegas Light voor?

terrasheater gas

Warm onder de terrasheater

Extra lang genieten van de zomer avonden met een terrasheater!

Met een terrasheater kan je langer genieten van de zomer avonden. Niet alleen in de zomer, maar ook in de lente en nazomer kan je langer buiten blijven met een aangename warmte. Bovendien zorgen terrasheaters op gas ook voor een gezelligere sfeer in je tuin. Terrasheaters zijn gemakkelijk te verplaatsen met een licht gewicht gasfles van Benegas.

Vuurtafels op propaangas

Samen knus buiten genieten met de vuurtafels van Happy Cocooning!

Naast de bekende terrasheaters zijn er ook sfeervolle vuurtafels. Met de ingebouwde gashaard zorgen vuurtafels voor veel warmte, maar ook voor veel sfeer. Vuurtafels beschikken over een regelknop, waarmee de hoogte van de vlam eenvoudig is in te stellen. Daarnaast zijn is het vuur rook- én vonkvrij!

vuurtafel gasfles
terrasheater zakelijk

Zakelijk gebruik

Extra sfeer én een warmer terras!

In de horeca genieten gasten in het winterseizoen op een sfeervol verwarmd terras dankzij terrasverwarming. Maar ook tijdens de zomer kun je het voor gasten aangenamer maken met een gashaard voor extra sfeer. In de lente en nazomer kunnen langer en aangenamer buiten blijven zitten met terrasverwarming. Daarnaast wordt er mede door het rookverbod wordt er veel gebruik gemaakt van terrasverwarmers op propaangas.

Flessenzoeker

De duurzame, dubbelgroene gasfles

Het gas in de Benegas Light gasfles is CO2-gecompenseerd, waardoor het gas volledig CO2-neutraal is.

Bij Benegas Light vinden we duurzaamheid erg belangrijk! Naast dat het gas CO2-neutraal is, wordt de gasfles hergebruikt. Zo werken we samen aan een circulaire economie. Het gas wordt gecompenseerd door te investeren in duurzaamheidsprojecten in bijvoorbeeld Zimbabwe en Thailand!

Dit maakt Benegas Light de dubbelgroene gasfles!

Benegas Light CO2 neutraal

Stuur direct je vraag in

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC │ Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.