Telemetrie gastank

Wat is telemetrie?

Telemetrie is helaas nog vrij onbekend. Het is namelijk een heel mooi systeem wat vele klanten ontzorgt.

Wat is telemetrie?

Telemetrie is een apparaat dat op de gastank geplaatst wordt en het gasniveau doorstuurt. Zo is het dus inzichtelijk hoeveel propaan er nog in de tank zit. Dit gebeurt wekelijks of dagelijks, afhankelijk van het systeem en de behoefte. Het kastje is niet groot en wordt over de inhoudsmeter geplaatst. Daaraan zit een antenne die de gegevens doorstuurt. Deze infro

Inhoud van de gastank

Op de telemetrieset zit ook een inhoudsmeter, waardoor u ook nog zelf de inhoud kunt zien. De inhoud van een gastank wordt gemeten met een dobber die op het vloeibare propaan drijft. De hoek waarin de stang van de dobber zich bevindt ten opzichte van de meter, wordt vertaalt in een gasniveau. Als de stang dus bijna recht naar beneden staat, is de inhoud van de tank heel laag. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde en is de tank dus volledig gevuld.

Waarom telemetrie?

Met telemetrie voorkomt u dat u zonder gas komt te staan. Bij het pakket Zelf Actief krijgt u een SMS dat het gas opraakt. Vervolgens kunt u een gaslevering plaatsen en komt u niet in de kou te staan. We bieden ook het pakket Winter Warm Garantie aan, daarmee ontzorgen wij u helemaal. Zodra het gasniveau onder een bepaald percentage komt, plannen wij een gaslevering in. Benieuwd naar wat wij je kunnen bieden? Bekijk dan de Benegas pakketten via onderstaande knop.

Pakketten