Kan ik online facturen inzien?

Ja, dat kan als je de factuur via de e-mail ontvangt of gebruik maakt van MijnBenegas.

Er zijn 2 manieren waarop je digitaal/online je facturen kunt bekijken. Als je de factuur per e-mail ontvangt, heb je deze dus digitaal. Via MijnBenegas is de factuur online inzichtelijk.

Introductie over MijnBenegasMijnBenegas

Kan ik online facturen inzien?

Zoals we hierboven al vertelde zijn er 2 manieren om je factuur digitaal/online te kunnen bekijken. Dit is wel afhankelijk van jouw eigen voorkeur!

MijnBenegas

Als je jouw eigen MijnBenegas account hebt geactiveerd, kan je altijd alle facturen inzien en downloaden als je dat wil! Ook kan je rekeningen die nog openstaan zien en kan je voorschotbedragen aanpassen als je dat nodig vindt. Je kunt nog veel meer met MijnBenegas! Dat kan je lezen in onze introductie blog over MijnBenegas. Naast het online bekijken via MijnBenegas krijg je ook automatische een e-mail als er een nieuwe factuur in MijnBenegas staat. Zo mis je er nooit meer een!

Kan ik online facturen inzien?

E-mail

Heb je nog geen MijnBenegas? Dan kan je je melden bij de klantenservice en zij helpen je dan graag verder! Ook kunnen zij ervoor zorgen dat je de factuur altijd per e-mail ontvangt in plaats van per post. Dit heeft voor ons ook de voorkeur om zo minder papier te verbruiken en zo digitaal mogelijk te werken.