Wat kost propaangas?

De prijzen van propaangas fluctueren bijna iedere dag. Dit komt onder andere door het steeds veranderende vraag en aanbod van propaangas.

Ook de Dollar-Euro wisselkoers en de notering op de wereldoliemarkt heeft invloed op de prijsontwikkeling. De prijs van propaangas kan dus elke dag anders zijn. Wat de huidige dagprijs is, is voor onze klanten eenvoudig te controleren via MijnBenegas! Wil je meer weten over MijnBenegas? Check dan onze blog!

Alles over MijnBenegas

Wat kost propaangas?

Propaangas prijzen

Wat kost propaangas? Dat is een goede vraag! De prijzen van propaangas fluctueren iedere dag. Dit komt door het steeds veranderende vraag en aanbod op de vrije -, nationale en internationale propaangasmarkten. Daarnaast is de propaangas prijs gelieerd aan noteringen op de wereldoliemarkt en speculaties van handelaren. Tot slot heeft de Dollar-Euro wisselkoers ook nog invloed op de inkoopprijs van propaangas.

Naast de inkoopprijs, ook wel de basisprijs, van propaangas, bestaat de prijs die men uiteindelijk betaald ook uit de persoonlijke gasprijs, overheidsheffingen en btw. Voor consumenten wordt propaangas altijd in literprijs weergegeven, vaak per 100 liter. De propaangas prijs die Benegas verstrekt is altijd de persoonlijke gasprijs inclusief overheidsheffingen, maar exclusief btw.

Wil je meer weten over de samenstelling van de propaangas prijs, de overheidsheffingen of de btw? Klik op onderstaande knop voor alle informatie over de propaangas prijs.

Propaangas prijs

Wat kost propaangas?

 

MijnBenegas

Je hebt het waarschijnlijk al vaker gehoord, maar Benegas ontzorgt! Dat doen wij natuurlijk met verschillende pakketten, zoals Winter Warm Garantie & Gemak. Met deze pakketten hoef jij je geen zorgen meer te maken over de inhoud of het bijvullen van jou tank. Maar met MijnBenegas gaan wij zelfs nog een stap verder! Hiermee geven wij onze klanten de mogelijkheid hun gegevens, technische documenten, propaangas prijzen, het verbruik en nog veel meer informatie eenvoudig terug te vinden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met één van onze Area Managers, zij helpen graag!

Alles over MijnBenegas

 

Propaangaz prijs