Laat je gasfles vullen!

Lege gasfles? Geen probleem!

Gasflessen vullen en ruilen kan op verschillende manieren en locaties. Dit is onder andere afhankelijk van het type gasfles dat je hebt. Benegas heeft stalen en kunststof gasflessen, waarbij het vullen eigenlijk vergelijkbaar werkt.

Stalen gasflessen Lichtgewicht gasflessen

Kunststof gasfles vullen

Heb je een lichtgewicht gasfles die gevuld moet worden?

Dan moet je naar een officieel Benegas Light verkooppunt. Daar lever je de lege gasfles in en krijg je een volle terug. Ga nooit zelf een gasfles proberen te vullen en laat deze ook niet bijvullen. Dit is verboden en gevaarlijk! Wij zijn te allen tijde verantwoordlijk voor de gasfles, vandaar dat lege gasflessen altijd gecontroleerd worden.

Wil je meer weten over waarom je gasflessen niet zelf mag (bij)vullen? Óf wil je meer weten over de veiligheid van de lichtgewicht flessen? Klik dan op een van onderstaande knoppen!

Gasflessen (bij)vullenVeiligheid

Stalen gasfles vullen

Heb je een stalen gasfles die gevuld moet worden?

Een stalen gasfles vullen kan via verschillende verkooppunten in heel Nederland omwisselen voor een volle. Waar precies vind je bij de Verkooppunten Stalen Gasflessen.

Moet je vaak gasflessen vullen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een vulinstallatie. Hierdoor hoef je niet iedere keer zelf de flessen om te ruilen, maar kan je zelf de propaanfles vullen. Dit is natuurlijk alleen voor grootschalig verbruik.

Gasflessen vullenVulinstallatie

propaan gasfles

Stuur direct je vraag in