Kan Benegas Light worden aangesloten op een grasmaaier?

Grasmaaiers op gas zijn zeer geschikt voor het maaien van een groot gazon.

De maaiers beschikken over een krachtige motor en hebben veel verschillen en uiteenlopende functies. Onder aan de pagina hebben we de belangrijkste functies voor je op een rijtje gezet!

Meer informatie

Het gras is altijd groener aan de overkant!

Naast het feit dat de grasmaaiers op gas ideaal zijn voor grotere gazonnen, zijn ze ook stiller en mobieler dan grasmaaiers op elektriciteit. Daarbij is een grasmaaier op gas milieuvriendelijker, voordeliger en veiliger dan een grasmaaier op benzine of diesel! Grasmaaiers op propaangas zijn nog vrij nieuw in Nederland, maar zijn een perfect alternatief voor een grote benzine of diesel maaier. Het makkelijkste is misschien nog wel dat je 1 gasfles hebt voor je onkruidbrander, grasmaaier, BBQ, caravan of camper en misschien nog je boot!

Grasmaaier

Voordelen van GreenGear Grasmaaiers met Benegas Light gasfles!

 

Mulching Kit

Mulching Kit

Een Mulching kit maait en verpulvert het gras zo fijn mogelijk. Waarna het direct weer word verspreid door de grasmaaier over het vers gemaaide gras.

Maaihoogte verstellen

Maaihoogte

De grasmaaiers hebben tot maximaal 10 verschillende standen en geven u de mogelijkheid om zeer nauwkeurig te werken. Deze zijn eenvoudig aan te passen met de hendel aan de zijkant.

Simpel inklappen

Simpel inklappen

Het inklappen is zeer eenvoudig; in één handeling kunt u hem losklikken en inklappen.

Gasfleshouder

Gasfleshouder

Alle GreenGear grasmaaiers in Nederland zijn standaard voorzien van een gasfleshouder, waarbij u eenvoudig 1 van de 3 Benegas Light gasflessen kunt gebruiken.

Stalen kap

Stalen kap

Alle GreenGear producten zijn van hoge kwaliteit. Daarom is er gekozen voor een stalen afdekkap. Deze kan tegen een stootje en heeft een lange levensduur.

Opvouwbaar handvat

Opvouwbaar handvat

Om de grasmaaiers zo makkelijk mogelijk op te slaan, is het handvat in te klappen. Hierdoor kunt u hem eenvoudig in een kleine ruimte opbergen of vervoeren.

 

 

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.