Onkruidbranders op propaan!

Onkruid verwijderen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Het gebruik van chemische middelen wordt in Nederland steeds meer aan banden gelegd. Dit vraagt om een andere aanpak van het bestrijden van onkruid. Het verbranden van onkruid is een milieuvriendelijke alternatief.

In de recreatie moeten veelal grotere oppervlaktes onkruidvrij worden gemaakt, zoals terrassen en wandelpaden. Maar ook voor particulier gebruik is onkruidbranden op kleinere oppervlaktes een ideale oplossing. In een mum van tijd is elke tuin of oprit weer volledig onkruidvrij!

Wil je meer weten over onkruidbranders? Lees dan meer!

Houd jouw tuin schoon!Contact

Waar gebruik jij de Benegas Light voor?

gasfles propaan

Onkruid bestrijden

Natuurlijk gebruik je niet graag gif in de tuin, op de oprit of op het terras voor bestrijding van onkruid. Branden met propaangas is een milieuvriendelijk proces. Onkruidbranders op gas zijn er in vele soorten en maten. Deze zijn licht in gewicht en iedereen kan ermee werken. Bovendien is er door de verschillende varianten altijd wel een onkruidbrander die bij jouw tuin, oprit of terras past.

Door de hitte die vrijkomt sterft het onkruid snel af. De temperaturen zijn bij thermische onkruidbestrijding hoog en goed regelbaar. Het is daardoor een efficiënt proces met een schoon resultaat.

Een gastvrij en schoon terras

Gasten genieten ongestoord van jouw culinaire verwennerij op het terras. Voor het onkruidvrij houden van je terras gebruik je natuurlijk liever geen gif. Dan is een propaangasbrander de ideale oplossing om onkruid snel en effectief te verwijderen.

Bovendien is de onkruidbrander in de winter ook ideaal om je stoep of terras sneeuwvrij te maken. Branders op propaangas kun je aansluiten op de Benegas Light gasfles. Met een flessenwagen kun je de gasfles tijdens het branden gemakkelijk verplaatsen.

Weber BBQ
Benegas Light CO2 neutraal

De duurzame, dubbelgroene gasfles

Het gas in de Benegas Light gasfles is CO2-gecompenseerd.

Bij Benegas Light vinden we duurzaamheid erg belangrijk! Naast dat het gas CO2-gecompenseerd is, wordt de gasfles hergebruikt. Zo werken we samen aan een circulaire economie. Het gas wordt gecompenseerd door te investeren in duurzaamheidsprojecten in bijvoorbeeld Thailand!

Dit maakt Benegas Light de dubbelgroene gasfles!

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.