Waarom moet de fles bij een Benegas Light verkooppunt worden ingeleverd?

Dit moet omdat de gasfles eigendom blijft van Benegas Light

Benegas moet er dus zeker van zijn, dat die fles ook daadwerkelijk terugkomt.

Meer informatie

Het statiegeldsysteem houdt in dat de fles eigendom blijft van Benegas Light. Dit heeft als voordeel voor de klant dat zij niet hoeven te betalen voor de aanschaf én dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over keuringen. Benegas Light wil er dus wel zeker van zijn, dat de fles ook echt terug komt. Dit kan alleen gegarandeerd worden als de fles wordt ingeleverd bij een officieel verkooppunt.

Alle officiële verkooppunten staan in de Flessenzoeker. Er zijn ruim 1.000 verkooppunten in Nederland en tegen de 150 verkooppunten in België. Er is er dus altijd één in de buurt!

Staat het verkooppunt niet op de Flessenzoeker? Neem dan contact op met de klantenservice via info@benegas.com of +31 (0)341 72 33 50.

Vergeet bij het inleveren niet het statiegeldbewijs mee te nemen. Ook de fles moet je natuurlijk niet vergeten mee te nemen! Na inlevering van de fles stuur je het statiegeldbewijs op naar Benegas. Dit kan per mail, maar ook per post. Vervolgens krijg je het volledige statiegeld binnen 2 weken terugbetaald op jouw bankrekening.

Alle verkooppunten

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.