Wat moet ik doen om mijn statiegeld terug te krijgen?

Om het statiegeld terug te ontvangen, moet je een aantal dingen doen.

Hieronder lees je precies hoe het in z’n werk gaat.

Meer informatie

Verzamelen

Allereerst pak je het statiegeldbewijs erbij. Het statiegeldbewijs krijg je direct na het aanmelden van jouw fles op de website per e-mail toegestuurd. Vergeet dit dus niet te doen! Dit statiegeldbewijs moet uitgeprint mee als je de fles wilt inleveren.

Inleveren

Vervolgens lever je de gasfles in bij een officieel verkooppunt van Benegas Light. Alle verkooppunten staan in de Flessenzoeker. Als je de gasfles inlevert, stempelt het verkooppunt zowel op het bovenste als onderste gedeelte het statiegeldbewijs af. Dit onder vermelding van de datum van inname en naam en handtekening van de medewerker. De gasfles die je wilt inleveren moet wel onbeschadigd zijn; bij zware beschadiging vervalt het recht op statiegeld.

Opsturen

Daarna stuur je het bovenste deel van het statiegeldbewijs per e-mail naar: info@benegas.com of per post aan: Benegas B.V., Postbus 34, 3880 AA Putten. Het onderste deel houdt je zelf als bewijs van inname. Benegas zal binnen 2 weken na ontvangst van het afgestempelde en afgetekende statiegeldbewijs het bedrag terugstorten op jouw rekeningnummer. Let dus op dat het volledig IBAN rekeningnummer vermeld is.

Mochten hier toch nog vragen over zijn kan je ons altijd bereiken via Facebook, per info@benegas.com of telefonisch op +31 (0)341 72 33 50.

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.