bereikbaar via social media

Vanaf nu kun je ons ook via social media bereiken

Heb je een vraag of opmerking voor Benegas? Stel ze via social media!

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de samenleving. Natuurlijk willen ook wij voor iedereen bereikbaar zijn wij via social media. Vanaf nu is dat dan ook mogelijk!

Heb je een vraag, maar kan je even niet bellen met onze klantenservice? Stel dan je vraag online! Wil jij liever bellen of e-mailen? Geen probleem, dat vinden we natuurlijk net zo leuk! Telefonisch zijn we 24/7 bereikbaar voor nood- en spoedgevallen. Via social media zijn we bereikbaar tijdens kantoortijden van 8.30 tot 17.30.

In vergelijking met bellen of e-mailen, vinden we het via social media wel nét iets persoonlijker.

Voorbeeld

Je hebt een vraag die niet tussen de veelgestelde vragen van Benegas of Benegas Light staat. Dan wil je natuurlijk alsnog antwoord op je vraag. Wij kunnen ons voorstellen dat je liever geen e-mail stuurt. In dat geval kan je een vraag stellen via FacebookLinkedIn of Twitter, want daar zijn we namelijk actief. Wij zorgen altijd voor een zo snel mogelijke reactie op je vraag. Bovendien kunnen anderen jouw vraag nu ook zien, zo hoeven zij die vraag niet nog een keer hoeven te stellen. Je vraag moet daarvoor wel openbaar gesteld zijn natuurlijk. Mochten er veel dezelfde vragen voorkomen, dan zetten we jouw vraag bij de veelgestelde vragen op de website!

Meer nieuws?

Benieuwd wat we de laatste tijd nog meer hebben gedaan? Check dan onze Nieuws en Blogs pagina! Óf ga meteen naar social media om jouw vraag of opmerking door te geven.

FacebookLinkedInTwitter