fotoactie Benegas Light winnen

Fotoactie Benegas Light

Wij zoeken fans! Ben jij ook zo blij met de lichtgewicht gasfles van Benegas? Laat ons zien wat jouw favoriete gebruiksmoment is. Lijkt het jou leuk om jouw ‘actiefoto’ met de Benegas Light gasfles terug te zien op onze website en/of social mediakanalen én om daar iets mee te winnen? Doe dan mee aan onze fotoactie!

Hoe doe je mee?

Je neemt deel door je foto via mail te sturen naar marketing@benegas.com onder vermelding van ‘fotoactie’, waarbij je duidelijk je naam, adresgegevens en telefoonnummer vermeldt.

De actie loopt van 20 mei 2020 t/m 31 juli 2020. Deelname aan de actie is onbeperkt en je kunt met meerdere foto’s mee doen. Een deelnemer maakt kans op 1 prijs.

Wat kan ik winnen?

De hoofdprijs is een Sunred Sargas RVS Heater met een winkelwaarde van €199,95. De tweede prijs is een ACSI Freelife-abonnement (8 nummers + digitaal lezen) ter waarde van €51,60 en de derde prijs is een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €20,-. We verdelen 1 hoofdprijs, 2 keer een tweede prijs en 3 keer een derde prijs.

De winnaars ontvangen automatisch bericht per email of per telefoon en stemmen toe deel te nemen aan publiciteit gerelateerd aan deze actie, zonder enige compensatie.

De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld en correspondentie over de uitslag is niet mogelijk.

Waar moet je op letten bij het maken van de foto?

  • De Benegas Light lichtgewicht fles dient duidelijk in beeld te zijn in combinatie met een activiteit (bijvoorbeeld: BBQ’en, campinggebruik of terras verwarmen);
  • Zorg dat er voldoende licht aanwezig is (gebruik bij voorkeur geen flitser);
  • Zorg ervoor dat de foto niet bewogen is;
  • Houd er rekening mee dat de foto’s door ons vierkant worden gemaakt;
  • Gebruik bij voorkeur een beeldformaat van minimaal 1024×1024;
  • Aanvaardbare bestandsformaten zijn: PNG, JPG en TIFF.

 

Overige voorwaarden

De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met de deelname aan de actie. Benegas mag de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand en verplicht zich hiermee de persoonsgegevens vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens te behandelen, waarbij alleen gecommuniceerd wordt over de actie en gegevens niet verstrekt zullen worden aan derden.

De deelnemer geeft het recht voor het gebruik van de ingezonden foto(s) voor onbepaalde tijd aan Benegas. De ingezonden foto’s worden eigendom van Benegas en Benegas is vrij deze naar eigen goeddunken te bewerken en te gebruiken voor door Benegas te bepalen doeleinden.

De ingezonden foto’s mogen geen inbreuk maken op de persoonlijke levenssfeer van anderen. Degene die een foto stuurt, dient in te staan voor de toestemming voor publicatie van alle personen die op de foto te zien zijn.