Weber Original Store

De eerste Weber Original Store in Amersfoort

Opening

Het waren uitgelezen weersomstandigheden voor de start van het barbecueseizoen op 16 maart. Dit was namelijk de dag waarop de eerste Weber Original Store in Amersfoort op feestelijke wijze werd geopend. Onder deze ideale omstandigheden werden gasten en genodigden op het buitenterrein geïnspireerd en getrakteerd door bekende BBQ-masterchefs.  Tijdens demonstraties lieten zij zien en proeven hoe je het beste culinaire resultaat kunt bereiken zowel op houtskool- als gasbarbecues. Natuurlijk waren wij met Benegas Light van de partij; de ideale combinatie bij de stijlvolle buitenkeukens.

Het evenement speelde zich buiten af maar binnen konden de gasten de nieuwe winkel en Grill Academy bewonderen. In een mooie en royaal opgezette ruimte zal de barbecuefan in een inspirerende ambiance leren hoe ze de optimale culinaire ervaring kunnen creëren. Wil je zelf graag een BBQ-master worden? Geen probleem! Bij de Grill Academy kun je alles leren om een geweldige BBQ-master te worden.

De store

Het productassortiment van de winkel, met een oppervlakte van 500 vierkante meter, omvat naast Weber barbecues en accessoires ook kleding, kookboeken en recepten. Daarbij is de opzet overzichtelijk naar brandstof opgezet. De algemene indruk is: smaakvol ingericht met specifieke producten, accessoires en inspiratie.

De Original Stores formule combineert verkoop met merkbeleving dankzij de Weber Grill Academy. De Grill Academies zijn te vinden in heel Europa. Duitsland heeft zelfs al 3 Original Stores, waarvan er meer zullen volgen; zo ook in Nederland.

De Weber Original Store in Amersfoort!

De Weber Original Store & Weber Grill Academy Amersfoort bestaan binnenkort 1 jaar. Wij namen een kijkje in de winkel en de Grill Academy. Ben jij al een Backyard Hero?Natuurlijk gebruiken ze Benegas Light flessen voor de Grill Academy en in de winkel!

Geplaatst door Benegas op Vrijdag 23 februari 2018