Lekker barbecueën op gas

Koks koken bij voorkeur op gas. Geen enkele andere energiebron reageert namelijk zo snel en nauwkeurig.

Barbecueën op gas is veilig en het eten is in een handomdraai klaar. Daarnaast blijft de hitte mooi constant, terwijl de temperatuur ook heel makkelijk verhoogd of verlaagd kan worden.

Geniet van het gemak van onze lichtgewicht gasfles voor een barbecue tijdens je vakantie of wanneer je gasten ontvangt. Op de Weber Grill Academy leer je de fijne kneepjes van deze culinaire hobby.

Een gasfles voor BBQ kopen kan bij meer dan 1.250 verkooppunten verdeeld over Nederland én België.

Zoek een verkooppunt

Hier gebruik je Benegas Light ook voor

gasfles voor bbq

BBQ-en met je vrienden

Weer of geen weer, het hele jaar door wordt er buiten lekker gebarbecued.

Barbecueën in de winter wint ook steeds meer aan populariteit en waarom ook niet, zelfs kou of sneeuw zijn geen probleem. Juist bij de winter past de authentieke grillsmaak van een (h)eerlijk stuk vlees, vis of groente.

De BBQ gasfles is snel aangesloten waardoor je direct aan de slag kunt. Bovendien krijgt het eten dat heerlijke roosteraroma, zonder de rommel die houtskool met zich meebrengt.

BBQ recepten

Ideaal vakantiemaatje

Er op uit met caravan, camper of boot.

De gasfles BBQ is ideaal voor koken, koelen en verwarmen op vakantie. Met een 2e fles in de disselbak sluit je snel de barbecue aan als het lekker weer is en geniet van je een heerlijke BBQ.

Wat dacht je van afmeren na een dagje op het water en snel de BBQ aan! Omdat het gewicht zo laag is neem je makkelijk 2 flessen mee. Bijvoorbeeld een 10 kilogram fles voor het kooktoestel of de kachel, én een 5 kilogram fles voor de heerlijke barbecue aan het einde van de dag op het dek of het strand. Ruik je al die heerlijke gegrilde vis en gamba’s?

Zoek een verkooppunt

Kamperen bij de boer
bbq gasfles

BBQ gasfles voor foodtrucks!

Benegas Light is een ideale, flexibele energievoorziening voor verschillende mobiele horecatoepassingen.

De gasfles is makkelijk in te zetten voor professionele oliebollenbakkers, vis- en frietkramen. Een ideale mobiele energieoplossing. Dankzij de gedeeltelijke transparantie van de gasfles is eenvoudig te zien hoeveel gas er nog beschikbaar is.

De duurzame, dubbelgroene gasfles

Het gas in de Benegas Light gasfles is CO2-gecompenseerd.

Bij Benegas Light vinden we duurzaamheid erg belangrijk! Naast dat het gas CO2-gecompenseerd is, wordt de gasfles hergebruikt. Zo werken we samen aan een circulaire economie. Het gas wordt gecompenseerd door te investeren in duurzaamheidsprojecten in bijvoorbeeld Thailand!

Dit maakt Benegas Light de dubbelgroene gasfles!

Benegas Light CO2 neutraal

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.