Eet smakelijk met BBQ gasfles

Chef-koks geven niet voor niets de voorkeur aan gas. Geen enkele andere energiebron reageert zo snel en nauwkeurig.

Propaangas heeft een veel hogere calorische waarde dan aardgas en is ideaal voor het bereiden van gerechten, zowel in de professionele keuken als voor de bbq.
Een gasfles bbq is makkelijk en snel.. Een gasbarbecue is in een handomdraai klaar voor gebruik en ook veilig en gebruiksvriendelijk.  En in iedereen schuilt een chef-kok; op de Weber Grill Academy leer je de fijne kneepjes van deze culinaire hobby.

Een gasfles voor bbq kopen kan bij meer dan 1000 verkooppunten in Nederland en België.

Zoek een verkooppunt Bestel direct

gasfles voor bbq

Koken voor familie en vrienden

Weer-of-geen-weer, het hele jaar door wordt er buiten lekker gebarbecued. Barbecuen in de winter wint ook steeds meer aan populariteit. Juist bij de winter past de authentieke grillsmaak van een (h)eerlijk stuk vlees. En waarom ook niet; zelfs kou of sneeuw zijn géén probleem.

De gasfles voor bbq is snel aangesloten waardoor je direct aan de slag kunt. Bovendien krijgt het eten dat heerlijke roosteraroma, zonder de rommel die houtskool met zich meebrengt. Omdat Benegas Light gevuld is met propaan, dat ook vloeibaar is op lage temperaturen, kan deze uitstekend worden gebruikt in de winter. De bbq gasfles leent zich ook prima voor een terrasheater voor nog meer gezelligheid en warmte.

 

Ideaal vakantiemaatje

Er op uit met caravan, camper of boot. De gasfles bbq is ook ideaal voor koken, koelen en verwarmen. Met een 2e fles in de disselbak sluit je snel de barbecue aan als het lekker weer is.

Wat dacht je van afmeren na een dagje op het water en snel de BBQ aan! Omdat het gewicht zo laag is  neem je makkelijk 2 flessen mee. Bijvoorbeeld een 10kg fles voor het kooktoestel en kachel. Met een 5kg fles voor de heerlijke barbecue aan het einde van de dag op het dek of het strand. Ruik je ze al die heerlijke gegrilde vis en gamba’s?

Zoek een verkooppunt Bestel direct

Gas boot
bbq gasfles

BBQ gasfles voor mobiele horeca

BeneGas Light is een ideale flexibele energievoorziening voor verschillende mobiele horeca toepassingen. Voor de gasfles barbecue op het terras of partyservice- en catering op evenementen. Chef koks gebruiken de bbq  gasfles niet alleen voor het bereiden van vlees en vis maar ook voor het warm houden en koelen van gerechten.

De gasfles voor de bbq is voor professionele oliebollenbakkers, vis- en frietkramen ook een ideale mobiele energieoplossing. Dankzij de transparantie van de gasfles is eenvoudig te zien hoeveel gas nog beschikbaar is.

Stuur direct uw vraag in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.