Camping gasfles

Heerlijk reizen en leven in de natuur en buitenlucht.

Een lichte kunststof camping gasfles van Benegas Light is voorzien van comfortabele handgrepen waarmee hij snel uit de disselbak getild word. Door het lage gewicht van maximaal 10 kilo biedt dit de mogelijkheid om een extra gasfles mee te nemen.

De gasfles voor caravan of camper is ideaal voor koken, koelen en verwarmen. Ook op de boot na een dagje op het water, lekker de BBQ aan doen. Al onze gasflessen zijn snel aan te sluiten.

Gasfles ruilen BBQ-en op de camping

caravan gasfles

Gasfles ruilen op vakantie

Zorgeloos op vakantie. Ben je in Nederland of België op vakantie, dan is er is altijd een verkooppunt in de buurt als je Benegas Light camping gasfles leeg is. Een omwisselpunt zoek je makkelijk op met behulp van de Flessenzoeker.

Mocht je verder weggaan, kun je voor vertrek eenvoudig controleren wat de inhoud van je caravan gasfles is. Een 2e gasfles in de disselkast brengt hiertoe uitkomst. Bijvoorbeeld een grote camper gasfles voor koken en koelen en een kleine BBQ gasfles ernaast.

Zoek een verkooppunt

Gezellig BBQ-en op de camping

Een spontane camping BBQ: iedereen verzamelen! De portable BBQ neem je makkelijk mee. Met zijn allen rondom de barbecue, samen met een lichtgewicht camping gasfles van Benegas. Op een zonnige dag ook gemakkelijk mee te nemen naar het strand.

Met een stacaravan of  vakantiechalet heb je nog meer mogelijkheden om het zomerseizoen te verlengen. Met een terrasverwarmer of vuurtafel nagenieten van zwoele avonden. Een camping gasfles sluit je hier snel op aan als het zonnetje ondergaat

Heerlijke BBQ recepten

Gasfles camping
gasfles camping

Winter kamperen

Met de caravan of camper op wintersportvakantie? Na een heerlijke dag in de sneeuw is het comfortabel vertoeven in je warme caravan of camper. De voortent houdt u warm en vochtvrij met een mobiele, verrijdbare gaskachel die makkelijk zijn aan te sluiten op een caravan gasfles.

Ook voor het vorstvrij houden van opslagruimtes en de caravan-inboedel is de mobiele gaskachel een oplossing. Er zijn veel uitvoeringen die naast warmte en comfort ook sfeer en design uitstralen.

De duurzame, dubbelgroene gasfles

Het gas in de Benegas Light gasfles is CO2-gecompenseerd, waardoor het gas volledig CO2-gecompenseerd is.

Bij Benegas Light vinden we duurzaamheid erg belangrijk! Naast dat het gas CO2-gecompenseerd is, wordt de gasfles hergebruikt. Zo werken we samen aan een circulaire economie. Het gas wordt gecompenseerd door te investeren in duurzaamheidsprojecten zoals bijvoorbeeld in Thailand!

Dit maakt Benegas Light de dubbelgroene gasfles!

Benegas Light CO2 neutraal

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.