BP Gas Light

BP introduceerde in 2002 de BP Gas Light op de kampeer en Caravan beurs in de RAI Amsterdam.

De unieke eigenschappen van de kunststof BP gasfles spraken caravan- en camperliefhebbers erg aan. Met de gewichtsbesparing kunnen er makkelijk 2 BP gasflessen mee in de disselbak. Doordat de fles gedeeltelijk transparant is, zie je hoeveel gas er nog in de fles zit. Ook BBQ-liefhebbers, booteigenaren en mensen met een terrasverwarmer zijn erg te spreken over BP Gas Light.

De naam van de BP gasfles is inmiddels gewijzigd in Benegas Light. Het blijft natuurlijk wel de kunststof gasfles zoals u van ons gewend bent!
Deze is populair en een zeer geschikte energiebron voor vele toepassingen. Heerlijk barbecueën in de tuin, de camping of extra lange zomeravonden op het terras dankzij uw terrasheater. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde fles!

bp gasflessen

Koken voor familie en vrienden

Chef-koks hebben een voorkeur voor gas om hun gerechten mee te bereiden. Propaangas is voor deze toepassing een ideale oplossing. Geen enkele andere energiebron reageert zo snel en is zo nauwkeurig. Een gasbarbecue sluit je makkelijk aan op een BP gasfles en is in een handomdraai klaar voor gebruik en tevens veilig.
In iedereen schuilt een chef-kok, op de Weber Grill Academy leer je de fijne kneepjes van deze culinaire hobby.

Ondanks alle weersomstandigheden heb je nu de mogelijkheid om het hele jaar door te barbecueën. Barbecueën in de winter wint ook steeds meer aan populariteit en waarom ook niet, zelfs kou of sneeuw zijn geen probleem. Juist bij de winter past de authentieke grillsmaak van een (h)eerlijk stuk vlees.

Lees meer over BBQ gasfles!

Verwarm je terras met gas

Met lekker weer ben je natuurlijk graag en vaak buiten. Dankzij het comfort en flexibiliteit van de mobiele terrasverwarmers kun je nog langer genieten op een heerlijk verwarmd terras als de laatste zonnestralen zijn verdwenen!

Ook als de dagen korter worden en de zon sneller verdwijnt, geniet je met een terrasverwarmer langer op je terras of balkon. Voor de verschillende uitvoeringen is er een BP light gasfles op maat. In de webshop bieden we verschillende modellen terrasverwarmers aan, eventueel compleet met hoes!

Lees meer over terrasverwarmers

bp gas light
light gasfles

Gastvrij horeca

BP Light gasfles is een ideale flexibele energievoorziening voor verschillende mobiele horeca-toepassingen. Chef-koks gebruiken graag BP gas light  voor het bereiden van vlees en vis op de barbecue, maar ook voor het warm houden en koelen van gerechten. Ook voor professionele oliebollenbakkers, vis- en frietkramen is propaangas in flessen een ideale oplossing. Benegas heeft ook wokbranders in het assortiment, bekijk ze in de webshop!

Met mobiele terrasverwarmers op gas genieten uw buitengasten langer. Mede door het rookverbod in de horeca wordt hier ook in het winterseizoen veel gebruik van gemaakt.