Moet ik thuisblijven voor een levering?

Nee. Het is niet noodzakelijk om thuis te zijn tijdens de levering van Propaan in Bulk door Benegas. Maar, er zijn wel wat punten waar je rekening mee moet houden om de levering soepel te laten verlopen.

Moet ik thuisblijven voor een levering?

Nee. Het is niet noodzakelijk om thuis te zijn tijdens de levering van Propaan in Bulk door Benegas. Maar, er zijn wel wat punten waar je rekening mee moet houden om de levering soepel te laten verlopen:

  1. Toegankelijkheid van de tank:
    Zorg ervoor dat de toegang tot de propaantank vrij is van obstakels. Dit zorgt ervoor dat onze chauffeurs de tank eenvoudig kunnen bereiken en vullen zonder problemen.
  2. Open hekken:
    Als de tank zich achter een gesloten hek of andere beveiliging bevindt, zorg er dan voor dat deze geopend is op de dag van de levering. Als dit niet mogelijk is, laat ons dit dan van tevoren weten zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.
  3. Veiligheid:
    Hoewel het niet nodig is om thuis te zijn, is het wel belangrijk dat huisdieren en kinderen op een veilige afstand blijven tijdens de levering. Als je weet dat je er niet bent, kan het goed zijn gezinsleden of buren te informeren over de geplande levering.

Door deze richtlijnen te volgen, zorg je ervoor dat de levering van Propaan in Bulk snel, efficiënt en veilig verloopt. Als je nog andere vragen hebt over de levering, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.