Wat kost propaan?

De prijs van propaan fluctueert iedere dag. Een vaste prijs is er dus niet.

De gasprijs kan per dag verschillen. Dit komt door verschillende factoren, zoals het aanbod op de vrije -, nationale – en internationale propaangasmarkt. Ook de wisselkoers tussen de dollar en euro hebben een belangrijke rol. Dit is vergelijkbaar met de prijs voor benzine en diesel, daar schommelt de prijs namelijk ook.

Direct gas bestellen

Wat bepaalt de prijs van propaangas?

Wat kost propaan? Dat is een veel gestelde vraag aan onze klantenservice. De gasprijs kan iedere dag anders zijn. Dit komt onder andere door het aanbod op de vrije -, nationale – en internationale propaangasmarkt en de wisselkoers dollar-euro. Daarnaast zijn ook factoren, zoals de grootte van de gastank en de hoeveelheid propaangas die je gebruikt van invloed op de propaangasprijs.

Dagprijzen in MijnBenegas

Om het voor onze klanten eenvoudig en overzichtelijk te maken zijn de dagprijzen altijd in ons portaal ‘MijnBenegas‘. Hierin kan je als Benegas klant zelf gas bestellen, de inhoud van je tank zien en het verbruik monitoren. Ook staan facturen en andere nuttige documenten over de tank in MijnBenegas.

Mocht je graag de schommelingen van de propaangas prijs willen bijhouden? Dat kan! Wij hebben op onze website een overzicht met de fluctuatie van de propaangasprijs.

Propaangasprijs

Olie of Propaan?

Wat gebruik jij thuis? Olie of Propaan?

Voor veel mensen is olie of propaangas niet meer dan een brandstof om het huis mee te verwarmen of om te koken. Echter zijn er wel veel verschillen tussen de 2 brandstoffen en de manier waarop je ze thuis kan gebruiken. We zullen proberen dit in het kort uit te leggen!

Alle verschillen Olie en Propaan

 

Overstappen van Olie naar Propaan

Je kan op eenvoudige wijze geld besparen! Stap over van olie op propaan en bespaar!

Met propaan heb je een schone energiebron die je gebruikt voor alle voorzieningen in en om het huis. Perfect voor het koken en verwarmen van je huis! Wil jij ook weten hoeveel je kan besparen? Doe dan nu de bespaar check en maar een afspraak met een van onze Area Managers!

Doe hier de bespaarcheck

 

* Lees meer over minder uitstoot door propaangas