Benegas verwelkomt de scoutingverenigingen!

Hoogstwaarschijnlijk heeft een brief die je recent van ons hebt gekregen jou hier gebracht.

In deze brief hebben wij de voordelen benoemd van een propaantank van Benegas voor de scoutingvereniging. Op deze pagina lichten wij de oplossing graag verder toe.

Onze mogelijkhedenWerkwijze

Buitengebied

Door de ligging van veel scoutingverenigingen is een aardgasaansluiting vaak niet aanwezig.

Natuurlijk heeft ook jouw vereniging wel de behoefte aan gas voor verwarming, koken en eventueel om te douchen. Een propaantank biedt voor al deze behoeften een gemakkelijke oplossing.

We leggen de werkwijze graag even uit:

De tank

Het gas wordt opgeslagen in een propaantank. De tank, die je van ons kan huren, is verkrijgbaar in maten variërend van 1.000 tot 40.000 liter. Onze regiomanager kan op basis van een gesprek bepalen welke maat het beste is voor de vereniging. De tank kan tevens gepersonaliseerd worden of ondergronds worden geplaatst.

Bestellen

Benegas biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van bestellen. Wil je alles zelf in de hand houden? Dan kan je via de mail, telefoon of ons online platform, MijnBenegas, bestellen. Wat ook kan is dat Benegas een vulling automatisch inplant wanneer de tankinhoud onder de 30% komt.

Keuringen

Vanuit de wet zijn meerdere keuringen verplicht voor propaantanks. Als klant van Benegas hoef je je daar geen zorgen over te maken, wij regelen alle keuringen en inspecties. Uiteraard ontvang je daarbij ook de bijbehorende documentatie voor in het logboek.

Efficiënt

Op het gebied van verwarmen zijn meerdere alternatieven beschikbaar. Propaangas heeft als voordeel dat het erg efficiënt is door zijn hoog-calorische waarde. Daarbij heeft het een gering volume, doordat het in vloeibare vorm kan worden opgeslagen. In vele opzichten is het ook prijstechnisch voordeliger.

Expertise

Benegas heeft al ruim 85 jaar ervaring met alles op het gebied van propaangas. Bij vragen of problemen, ook van technische aard, kunnen wij de vereniging uitstekend helpen. Wanneer nodig komt een areamanager graag langs om jullie te helpen.

 

Wat stellen wij voor:

Onze Area Manager komt langs voor een vrijblijvend gesprek.

Naar aanleiding van dit gesprek kun je vervolgens bepalen of je klant wil worden bij Benegas. Zoek gerust contact met ons via info@benegas.com of bel naar ons gratis telefoonnummer 0800-0229080.

Word je klant van ons, dan krijgt de vereniging de eerste 150 liter gas gratis!

Stel nu je vraag!

Je tip wordt beloond!

Bezorg jij Benegas een nieuwe klant? Dan krijg jij in ruil daarvoor 150 liter gratis gas!

Er zijn nog altijd mensen zonder de mooie Benegas gastank. Help ons om in contact te komen met deze mensen en we belonen jou daarvoor. De voorwaarden zijn dat degene die jij aangeeft, een contract afsluit met Benegas. Daarbij moet de gastank met eerste gaslevering geleverd zijn. Wordt er aan deze voorwaarden voldaan, dan ontvang je gratis 150 liter gas in jouw eigen gastank! Je tip doorgeven kan via onderstaande knop.

Tip formulier

 

Tipp-Formular

Stuur direct je vraag in

Bespaarcheck

U kunt heel makkelijk geld besparen op de energiekosten door over te stappen van olie naar propaan. Propaangas is een schone energiebron voor het creëren van behaaglijke warmte, kookcomfort en warmwatervoorziening.

* Lees meer over minder uitstoot door propaangas.

Doe de bespaarcheck