Propaan gastank op maat!

Je kan een gastank huren met een inhoud tot maar liefst 40.000 liter. De mogelijkheden zijn divers, zoals een vulinstallatie, een ondergrondse gastank of een verwarmingscomponent.

Dankzij ons brede assortiment kunnen wij iedere vraag aan. Van kleinschalig thuisgebruik tot veeleisende droog-installatie, ook voor jouw specialisme komen wij graag tot een mooie oplossing. Wij geloven in maatwerk als meerwaarde!

Onze mogelijkhedenCO2-compensatie

CO2-compensatie

Benegas gaat graag sámen aan het werk voor een mooie en schonere toekomst.

Hierom zijn wij voor al ons bulk propaan èn gasflessen overgestapt op groene propaan middels CO2compensatie. Hoe we dat doen? De CO2 uitstoot waar wij door de verkoop van ons propaan voor verantwoordelijk zijn, compenseren we door de aanschaf van “Carbon Credits”. Met deze carbon credits investeren wij in verschillende mooie projecten die er voor zorgen dat de aarde weer wat groener wordt. Door het gebruik van Benegas propaangas kunt u heel eenvoudig duurzamer leven door het gebruik van CO2 -neutraal gas. Benegas, voor een schone groene toekomst!

Gasprijsontwikkeling

De gasprijs kan per dag verschillen.

Net als met olie, kan de prijs van propaangas van dag tot dag verschillen. Dit komt door de voortdurend veranderende vraag en aanbod van propaangas op de handelsmarkt. Daarnaast speelt ook de Dollar-Euro wisselkoers een rol in de gasprijsontwikkeling.

Daarnaast heeft de locatie en grootte van de gastank invloed op de transportkosten en dus de gasprijs.

Wil je meer weten over de propaangasprijs of direct gas bestellen? Dat kan, klik dan hieronder!

Propaangas prijsDirect gas bestellen

gastank huren
gastank

Ondergrondse gastank huren?

Zoek je al jaren naar een oplossing voor de propaantank in jouw tuin?

Geniet van de voordelen van een ondergrondse gastank! Benegas biedt de mogelijkheid om je tank ondergronds te plaatsen. Een uitstekende oplossing voor een gastank in jouw tuin! Blijvend genieten van het uitzicht en het groen. Uiteraard nemen wij de hele installatie en het onderhoud voor onze rekening, zelfs de signalering voor een nieuwe gaslevering. Benegas ontzorgt! Wil je meer weten?

Stel nu je vraag!

Je tip wordt beloond!

Bezorg jij Benegas een nieuwe klant? Dan krijg jij in ruil daarvoor 150 liter gratis gas!

Er zijn nog altijd mensen zonder de mooie Benegas gastank. Help ons om in contact te komen met deze mensen en we belonen jou daarvoor. De voorwaarden zijn dat degene die jij aangeeft, een contract afsluit met Benegas. Daarbij moet de gastank met eerste gaslevering geleverd zijn. Wordt er aan deze voorwaarden voldaan, dan ontvang je gratis 150 liter gas in jouw eigen gastank! Je tip doorgeven kan via onderstaande knop.

Tip formulier

 

Tipp-Formular
Telemetrie meter

Telemetrie

Nooit meer zonder gas.

Het telemetriesysteem van Benegas maakt het mogelijk. Het systeem stuurt een automatische melding wanneer de tank bijna leeg is. Dit kan middels een SMS zijn, dan weet je dat je propaangas moet bestellen. Maar het is ook mogelijk dat als wij deze melding ontvangen, wij onmiddellijk een levering inplannen.

Wilt u meer weten? Klik dan op de onderstaande knop!

Telemetrie

Stuur direct je vraag in

Bespaarcheck

Je kan heel makkelijk geld besparen op de energiekosten door over te stappen van olie naar propaan. Propaangas is een schone energiebron voor het creëren van behaaglijke warmte, kookcomfort en warmwatervoorziening.

Doe de bespaarcheck

Tip ons!

Bezorg jij Benegas een nieuwe klant? Dan krijg jij in ruil daarvoor 150 liter gratis gas!

Tip ons!

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.