Propaan gastank op maat!

Je kan een gastank huren met een inhoud tot maar liefst 40.000 liter. De mogelijkheden zijn divers, zoals een vulinstallatie, een ondergrondse gastank of een verwarmingscomponent.

Dankzij ons brede assortiment kunnen wij iedere vraag aan. Van kleinschalig thuisgebruik tot veeleisende droog-installatie, ook voor jouw specialisme komen wij graag tot een mooie oplossing. Wij geloven in maatwerk als meerwaarde!

Onze mogelijkhedenGasprijsontwikkeling

gastank huren

Gasprijsontwikkeling

De gasprijs kan per dag verschillen. Dit komt door verschillende factoren, zoals de grootte van de gastank en de hoeveelheid propaangas die je gebruikt. De steeds veranderende vraag en het aanbod op de vrije -, nationale – en internationale propaangasmarkt hebben gezamenlijk de grootste invloed op de gasprijs. Uiteraard speelt hierbij ook de dollar-euro wisselkoers een belangrijke rol. De Benegas adviesprijzen zijn inclusief overheidsheffingen en transportkosten, maar exclusief BTW.

Wil je de gasprijsontwikkeling volgen, of direct gas bestellen? Dat kan, klik dan hieronder!

Direct gas bestellenGasprijsontwikkeling

Ondergrondse gastank huren?

Zoek je al jaren naar een oplossing voor de propaantank in jouw tuin?

Geniet van de voordelen van een ondergrondse gastank! Benegas biedt de mogelijkheid om je tank ondergronds te plaatsen. Een uitstekende oplossing voor een gastank in jouw tuin! Blijvend genieten van het uitzicht en het groen. Uiteraard nemen wij de hele installatie en het onderhoud voor onze rekening, zelfs de signalering voor een nieuwe gaslevering. Benegas ontzorgt! Wil je meer weten?

Stel nu je vraag!

gastank
Tipp-Formular

Je tip wordt beloond!

Bezorg jij Benegas een nieuwe klant? Dan krijg jij in ruil daarvoor 150 liter gratis gas!

Er zijn nog altijd mensen zonder de mooie Benegas gastank. Help ons om in contact te komen met deze mensen en we belonen jou daarvoor. De voorwaarden zijn dat degene die jij aangeeft, een contract afsluit met Benegas. Daarbij moet de gastank met eerste gaslevering geleverd zijn. Wordt er aan deze voorwaarden voldaan, dan ontvang je gratis 150 liter gas in jouw eigen gastank! Je tip doorgeven kan via onderstaande knop.

Tip formulier

 

Telemetrie

Nooit meer zonder gas.

Het telemetriesysteem van Benegas maakt het mogelijk. Het systeem stuurt een automatische melding wanneer de tank bijna leeg is. Dit kan middels een SMS zijn, dan weet je dat je propaangas moet bestellen. Maar het is ook mogelijk dat als wij deze melding ontvangen, wij onmiddellijk een levering inplannen.

Wilt u meer weten? Klik dan op de onderstaande knop!

Telemetrie

Telemetrie meter

Stuur direct je vraag in  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bespaarcheck

Je kan heel makkelijk geld besparen op de energiekosten door over te stappen van olie naar propaan. Propaangas is een schone energiebron voor het creëren van behaaglijke warmte, kookcomfort en warmwatervoorziening.

Doe de bespaarcheck

Tip ons!

Bezorg jij Benegas een nieuwe klant? Dan krijg jij in ruil daarvoor 150 liter gratis gas!

Tip ons!

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.