Propaan gastank op maat!

Gastank huren met een waterinhoud tot 40.000 liter, mogelijkheden van vulinstallatie tot ondergrondse gastank tot verwarmingscomponent.

Dankzij ons brede assortiment kunnen wij iedere vraag aan. Van kleinschalig thuisgebruik tot veeleisende droog-installatie, ook voor jouw specialisme komen wij graag tot een mooie oplossing. Wij geloven in maatwerk als meerwaarde!

Onze mogelijkhedenGasprijsontwikkeling

gastank huren

Gasprijsontwikkeling

De gasprijs kan per dag verschillen dit komt door verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grote van de gastank, de hoeveelheid propaangas die je gebruikt. De grootste invloed van de gasprijs komt voort uit de steeds veranderende vraag en aanbod op de vrije, internationale en nationale, propaangasmarkten.Uiteraard speelt ook de dollar-euro wisselkoers een belangrijke rol. De Benegas adviesprijzen zijn inclusief overheidsheffingen en transportkosten, exclusief BTW.

Wil je de ontwikkeling van de gasprijs volgen? Dat kan! Klik hieronder op de knop en zie de wekelijkse up-to-date gasprijsontwikkeling.

Direct gas bestellenGasprijsontwikkeling

Ondergrondse gastank huren?

Zoek je al jaren naar een oplossing voor de propaantank in jouw tuin?

Geniet van de voordelen van een ondergrondse gastank! Benegas biedt de mogelijkheid om je tank ondergronds te plaatsen. Een uitstekende oplossing voor een gastank in jouw tuin! Heerlijk genieten van het uitzicht en het groen. Uiteraard nemen wij de hele installatie en het onderhoud voor onze rekening, zelfs de signalering voor een nieuwe gaslevering. Benegas ontzorgt! Wil je meer weten?

Stel nu je vraag!

gastank

Stuur direct je vraag in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bespaarcheck

Je kan heel makkelijk geld besparen op de energiekosten door over te stappen van olie naar propaan. Propaangas is een schone, energiebron voor het creëren van behaaglijke warmte, kookcomfort en warmwatervoorziening.

Doe de bespaarcheck

Mijn Benegas

Log in op het Mijn Benegasportal en je hebt direct een overzicht bij de hand van al jouw gasleveringen en administratie.

Log in

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.