Hoeveel propaangas verbruik je?

Hoeveel propaangas je verbruikt is afhankelijk van je gebruik. Dit is dus voor iedereen anders!

Wil jij weten hoeveel propaangas je verbruikt en wanneer je het verbruikt? Dat kan bij Benegas heel eenvoudig door middel van telemetrie.

Hoeveel propaangas verbruik je?

MijnBenegas

Om inzicht te krijgen in je verbruik kan je als klant van Benegas inloggen in MijnBenegas. Dit is een portaal voor onze klanten, waarin je van alles kan terugvinden. Onder andere de inhoud van je tank, het verloop van de tank en het verbruik tot op de week nauwkeurig. Dit is natuurlijk altijd handig om achter af te zien wanneer je meer hebt verbruikt en te kijken waar je kan besparen. We hebben ook een aantal handige bespaartips opgesteld! Maar dat is niet het enige, je kan er ook persoonlijke en financiële gegevens terugvinden. Ben je al klant maar heb je je nog niet aangemeld? Neem dan contact met ons op voor je persoonlijke account.

MijnBenegas

MijnBenegas

 

Telemetrie

Telemetrie maakt je leven makkelijker! Bij telemetrie installeren wij een ontvanger op jouw tank. Die stuurt vervolgens iedere dag of week (afhankelijk van het systeem) de inhoud van de tank door naar ons (Benegas). Dit gebeurd via een SMS die vervolgens wordt uitgelezen door onze logistieke afdeling. Op deze manier kunnen wij goed inschatten wanneer je weer propaangas nodig hebt. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over de inhoud van je gastank! Zodra je tank onder een bepaald percentage komt, sturen wij een tankwagen met gas naar je toe. Heb je nog geen telemetrie? Neem dan contact met ons op om het te laten installeren!
Telemetrie meter

Telemetrie